Evde Sağlık Güvenliği

"Kazaları önlemek, yaratacağı etkiye nazaran nispeten ucuz ve kolay yöntemlerle mümkündür."

Evde Sağlık Güvenliği


  Ülkemizde her yıl binlerce kişi ev içinde kaza sonucu ölmekte olup bunun kat be kat üstünde kişi kaza sonucu acil servislere başvurmaktadır. Çoğunlukla bu kazalara kapalı kapılar ardında münferit olaylar şeklinde bakıldığından kazalar nadiren kamu ve medya ilgisini çekmektedir.
 Kazaları önlemek, yaratacağı etkiye nazaran nispeten ucuz ve kolay yöntemlerle mümkündür. Farkedelim bu konuda dikkat çeken ve farkındalık yaratmayı hedef koymuş bir oluşumdur. Farkedelim, geniş kaynakları ve birikimi ile evde, çevresinde kazaları önlemek adına bilgilendirme, eğitim ve yardım için yola çıkmıştır.


DANIŞMANLIK
     - Evde Sağlık Güvenliği için tehdit nelerdir?
        - Evdeki riskleri nasıl fark edebiliriz?
           - Farkedelim, size ilk yardımcı nasıl olabilir?
 Sağlık Güvenliği Farkındalığı (SGF); Bireysel, toplumsal ve çevresel unsurları değerlendirmeyi ve bir bilinci gerektirir. Bu bilgi ve tecrübemiz, Farkedelim'e sadece insanı korumak üzere içgörü vermekle kalmıyor, aynı zamanda bizim için Sağlık Kalitesi ve Yaşama Hakkını savunmanın da temelini oluşturuyor.
 Hepimiz ailemiz için özellikle çocuklarımızın sağlam bir çatı altında güvende olduğuna inanmak isteriz. Gelin önleyici tedbirleri almak için çocuklarımızı koruyacak ve yakınlarımızın yaşam kalitesini yükseltecek 'Evde Sağlık Güvenliği' uygulamalarını birlikte kuralım.
  Farkedelim, tecrübeli danışmanları ile Evde Sağlık Güvenliği için kişilerin tıbbi durum tespitlerini yapar, mevcut ve olası riskleri değerlendirerek, yenilikçi çözüm önerileri sunar.
EĞİTİM
     - Ailenize sağlık güvenliği ile değer katalım mı?
        - Evde sağlık güvenliğini farkındalığı nedir?
           - Öğrenirken birlikte farkedelim mi?
  Sağlık güvenliğini, kişisel bütünlük ve gelişimde hayat boyu öğrenimin bir parçası haline getirmeyi arzuluyoruz. Evinizde sorumlulukları olan kişilere yönelik sağlık güvenliği uygulamalarını, eğitimlerimizle hayata geçiriyoruz.
 Ailelerimizden ve birçok danışandan her gün gelen sorunlarla ilgileniyor, değerlendiriyor, çözüm üretiyor ve eğitimlerimizde de bu eşsiz birikimi paylaşmayı amaçlıyoruz. Yaşanmış olaylardan hareketle görüş ve önerilerimizi katarak evde çocuklarımızın ya da bakıma muhtaç yakınlarımızın yanında kim varsa Evde Sağlık Güvenliği konularının benimsenmesi temel hedefimizdir.
 Farkedelim olarak beklentilerinizi karşılayacak ekibimiz ile uzmanlığa ve mükemmelliğe dayalı, pratik eğitim çözümleri sunmaya hazırız.